Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-breda.nl


  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst: krijg online advies van waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dank je wel lieve Karlien, ik bel je over een week.
Heb je dinsdagavond gesproken en je had me naam juist opgeschreven en toch teruggevonden.

U voelr supergoed aan, en we kwamen tot mooie inzichten, dank u

Xxx

Thank you




Ervaring van Happy girl met waarzegger Karlien   Ervaring van Happy girl met waarzegger Karlien   Ervaring van Happy girl geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Zo blij dat je mij een soort van tijdlijn gaf, niet wanneer iets gaat gebeuren, maar de opeenvolgende gebeurtenissen helpen met het plaatsen van een aantal zaken die erg verwarrend waren.
Ook door het vermelden van het verdriet en een nakend overlijden, daardoor vielen een aantal stukjes op hun plek en maakt alles veel duidelijker.
Topreader.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  Dag medium Alex,
bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging het heeft mij een steun in de rug gegeven.
Hartelijke groet Lea.




Ervaring van Lea Kuiper met waarzegger Alex   Ervaring van Lea Kuiper met waarzegger Alex   Ervaring van Lea Kuiper geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Manuela
  Ervaring met waarzegger Manuela
  Dankjewel voor het fijne gesprek. Alles klopt.
Groetjes,Ingrid.






Ervaring van Ingrid met waarzegger Manuela   Ervaring van Ingrid met waarzegger Manuela   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve donna.
Ik kreeg een email reading van u terug. U zei dat ik telefoon of een bericht vanuit S kan verwachten.
Hij heeft me inderdaad net gebeld om te vragen of alles goed met me gaat. Ik had dit echt niet verwacht.Hij heeft nog niet zijn gevoelens toegegeven maar dit is al een stapje vanuit S.
U heeft gelijk gehad dat hij me zou bellen.

Liefs Amalia





Ervaring van Amalia  met waarzegger Donna   Ervaring van Amalia  met waarzegger Donna   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is heel duidelijk, prettig om met hem een gesprek te voeren. Hij is echt heel goed in wat hij doorkrijgt wat een aanwinst.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Gazali   Ervaring van Vanessa met waarzegger Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Allemachtig, wat ben jij goed.
13 september een email consult van jou gehad. En deze is precies zo uitgekomen.
Er is inderdaad, na een jaar geen contact, weer contact met A. Heb hem op zijn verjaardag op 29 september gefeliciteerd, en meteen weer veel contact.
Heb je gisteren weer een een email consult aangevraagd, wacht met geduld af
Inmiddels is er nadat ik jou gisteren contracteerde wel weer wat gebeurt.
A. zoekt nog wel contact, nu wat afstandelijk en niet zo overdreven veel.
Hoop snel je mail te mogen ontvangen. Het liefst zou ik je willen bellen, maar kan je nooit bereiken.
Je bent een topper.
Liefs Ingrid




Ervaring van Ingrid met waarzegger Donna   Ervaring van Ingrid met waarzegger Donna   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hi Donna
3 maanden lang bleef je volhouden dat ik geen hoop meer moest hebben bij X. Ik wou het niet geloven en vroeg herhaaldelijk toch nog eens te kijken. Gisteren bevestigd dat hij niet meer terug komt. De enige die het niet zag goedkomen was dus duidelijk jij. Bedankt voor de oprechtheid. Verdriet maar toch een stuk in mij voorbereidt. Liefs ( paarden en geiten , zo herken je mij ).




Ervaring van R. Pa met waarzegger Donna   Ervaring van R. Pa met waarzegger Donna   Ervaring van R. Pa geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hallo donna.
Ik kreeg van u een reading via mail. U gaf daarin aan dat ik een telefoontje kon verwachten vanuit S. Hij heeft mij net opgebeld, ik had dit totaal niet verwacht. Hij heeft nog niet zijn gevoelens getoont maar we hebben wel gezellig geklets.
Dus het is uitgekomen wat u zei.
Ik vertrouw erop dat dit de eerste stap is vanuit hem en dat de rest ook uitkomt.

Liefs amalia xxx




Ervaring van Amalia met waarzegger Donna   Ervaring van Amalia met waarzegger Donna   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat een mooie ziel ben je lieve Isha. Dank je wel voor je authenticiteit, je eerlijkheid en je gave. Je zegt waar het op staat en geeft inzichten. Je bent magisch. Voor mij ben jij de beste. Tot snel, veel liefs x




Ervaring van L met waarzegger Isha   Ervaring van L met waarzegger Isha   Ervaring van L geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gladys
  Ervaring met waarzegger Gladys
  Het is mijn eerste consult met Gladys. Gladys is een lieve vrouw en doet haar best om je duidelijkheid te geven. Ze heeft mijn situatie heel goed beschreven en heeft ook toekomstvoorspelling gedaan waarop ik geduldig ga wachten. Niet opgeven waren haar motiverende woorden. Ze is meer dan 5 sterren waard, omdat heel veel geduld had met mij.




Ervaring van Anouschka met waarzegger Gladys   Ervaring van Anouschka met waarzegger Gladys   Ervaring van Anouschka geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erika
  Ervaring met waarzegger Erika
  lieve erika u had het weer goed gezien dankuwel ik bel u snel weer xx




Ervaring van anoniem met waarzegger Erika   Ervaring van anoniem met waarzegger Erika   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat een top medium.
Belde voor iets heel anders en ze zegt me opeens dat ik mijn vader heel erg mis en dat hij 3 jaar geleden is overleden.
Wauw.. werd er stil van. Dat had ze nooit kunnen weten.
Als je dit dan geen vertrouwen geeft in iemand, dan weet ik t ook niet meer. Echt een super goede en aardige vrouw.
Bedankt voor t gesprek
Groetjes D




Ervaring van D met waarzegger Isha   Ervaring van D met waarzegger Isha   Ervaring van D geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Een echte levenscoach.
Je kunt er uren naar luisteren, het klinkt zo goed.
Erkan geeft positieve energie, het geeft energie.
Ik adviseer.




Ervaring van Yeliz  met waarzegger Erkan   Ervaring van Yeliz  met waarzegger Erkan   Ervaring van Yeliz geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Venus
  Ervaring met waarzegger Venus
  Bedankt Venus voor de kaartlegging! Er kwamen bepaalde aspecten naar boven zoals mijn reis en mijn moeder. Ben benieuwd naar de verandering op werk. Bel jou nog terug.




Ervaring van D. met waarzegger Venus   Ervaring van D. met waarzegger Venus   Ervaring van D. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maja
  Ervaring met waarzegger Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met waarzegger Maja   Ervaring van N. met waarzegger Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegger Minoe Astrid
  We vielen uit de lucht maar bedankt voor je bemoedigende gesprek. Mocht je gelijk krijgen dan bel ik jou.




Ervaring van an met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van an met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van an geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Hallo Laila, zoals beloofd een getuigenis. Ik vond een map met documenten niet. Deze lag niet op haar plaats, ik wist niet waar ik ze gelegd had. Heb Laila gebeld met de vraag of ze kon zien waar de map lag. Ze vertelde me ergens boven, terwijl de map steeds beneden ligt. En, ja hoor de map lag inderdaad boven. Boenk erop. Zoals zo vaak. Dankjewel, Laila C.




Ervaring van Caroline  met waarzegger Laila   Ervaring van Caroline  met waarzegger Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel E




Ervaring van e met waarzegger Jos   Ervaring van e met waarzegger Jos   Ervaring van e geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa bel ik zeer regelmatig. Ik bewonder haar gave. Zij legt contact met mijn vader of oma. Ik kan echt alles vragen en krijg heldere adviezen.

Vooral in deze onzekere tijden is het fijn om wat sturing te krijgen. Moet je iets wel of juist niet doen.

Ik kan Louisa meer dan aanbevelen! Echt een topper en een lief mens.




Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Hele lieve rustige vrouw. Heb vertrouwen in haar. Zou mooi zijn als het uitkomt.




Ervaring van Maria met waarzegger Anitta   Ervaring van Maria met waarzegger Anitta   Ervaring van Maria geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Trudy
  Ervaring met waarzegger Trudy
  Ik heb Trudy gebeld, omdat ik al een tijdje mezelf niet was. Plotselinge woede uitvallen (zonder reden) en het gevoel hebben dat ik was lamgelegd (ik was niet vooruit te branden). Ze heeft twee zwarte entiteiten bij me weggehaald en een vervloeking. Pfff , wat een opluchting, echt een wereld van verschil. Trudy is een mooi mens met bijzondere gaven. Ze kan ook boodschappen van je overleden dierbaren aan je doorgeven.

Hartegroet van K aan T.




Ervaring van Karin met waarzegger Trudy   Ervaring van Karin met waarzegger Trudy   Ervaring van Karin geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Trudy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is een topper. De moeite waard om te bellen 5 sterren waard. Dank je




Ervaring van Lise met waarzegger Isha   Ervaring van Lise met waarzegger Isha   Ervaring van Lise geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met waarzegger Isha   Ervaring van Km met waarzegger Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Manuela
  Ervaring met waarzegger Manuela
  Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B




Ervaring van Brenda met waarzegger Manuela   Ervaring van Brenda met waarzegger Manuela   Ervaring van Brenda geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Beste Isha
Ik wil je heel erg bedanken voor ons gesprek. Je begon aan de reading en kreeg alles perfect door. Het klopte van a tot z. Ik luisterde vol bewondering want je zei zaken die je absoluut niet kon weten en die me vorige week letterlijk werden gezegd door mijn persoon. Ik had je al eerder gebeld en toen was ook alles uitgekomen wat je zei. Je bent echt een topper, lieve Isha. Heel puur, lief, professioneel. Je bent oneindig veel sterren waard. Ik heb heel veel aan je. Liefs.




Ervaring van Nadia met waarzegger Isha   Ervaring van Nadia met waarzegger Isha   Ervaring van Nadia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met waarzegger Valentine   Ervaring van Saar met waarzegger Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Isha   Ervaring van Marieke met waarzegger Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Mierke   Ervaring van Marieke met waarzegger Mierke   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Adora   Ervaring van Vanessa met waarzegger Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt voor het gesprek. U stelde mij gerust. Ik luister vooral naar het advies wat u mij gaf.
Ik hoop dat alles mag uitkomen. Bedankt lieve gunter.




Ervaring van Lin met waarzegger Gunter   Ervaring van Lin met waarzegger Gunter   Ervaring van Lin geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm




Ervaring van klm met waarzegger Olga   Ervaring van klm met waarzegger Olga   Ervaring van klm geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Ongelooflijk, nooit gedacht, maar na meer dan een jaar! komt Isha haar voorspelling uit, zelfs soms de details.
Bel je binnenkort




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met waarzegger Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met waarzegger Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden