Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-breda.nl


  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst: krijg online advies van waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lexie
  Ervaring met waarzegger Lexie
  Lexie lieve jij met A. ik had je aan de lijn er net, zag je mooie dingen voorbijkomen! Heel goed omschreven wat je zei vooral van mijn linker rug/schouder die pijn had je heel goed gevoeld! Wat bijzonder dit, ik heb meteen zo een zachte energie door gekregen van jou alsof het een automatische healing was.. Voel me beter en rustiger! XxX spreek je snel hoor




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lexie   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lexie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Wat was het fijn om met jou te praten. Je voelt alles goed aan en je weet het zo goed over te brengen. Dankjewel Malie





Ervaring van Fran met waarzegger Malie   Ervaring van Fran met waarzegger Malie   Ervaring van Fran geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik wil je even bedanken voor de mooie woorden, voor de rust en liefde die je bracht. Ik ben je dankbaar voor de paragnost die je bent.




Ervaring van Alexander met waarzegger Louisa   Ervaring van Alexander met waarzegger Louisa   Ervaring van Alexander geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Blijf zoals je bent, oprecht en je werkt vanuit je hart. Heel veel liefs




Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Lieve Sophia, wat heb je mij een vertrouwen gegeven. Je wist mij precies te vertellen waar ik naar opzoek was en daar ben ik je zo dankbaar voor. Veel liefs Manuela




Ervaring van Manuela met waarzegger Sophia   Ervaring van Manuela met waarzegger Sophia   Ervaring van Manuela geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Vanaf het moment dat ik Thaiis een vraag stelde, kon ze mij dingen vertellen. .Een fijn gesprek gehad .




Ervaring van Eveline met waarzegger Thaiis   Ervaring van Eveline met waarzegger Thaiis   Ervaring van Eveline geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lexie
  Ervaring met waarzegger Lexie
  Lieve Lexie, bedankt voor je prachtige legging. Je bent een ontzettend lieve vrouw met een fijne energie. Wat je zei is snel uitgekomen. Geweldig! Liefs!




Ervaring van M. met waarzegger Lexie   Ervaring van M. met waarzegger Lexie   Ervaring van M. geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alena
  Ervaring met waarzegger Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met waarzegger Alena   Ervaring van Monica met waarzegger Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Wat ben jij lief Micha! Ik moest op het einde snel afhaken haha iemand belde aan de huis deur!! Ik vind je zo lief en niet oordelend, dankjewel voor alles xxxx ik ga je zeker terug bellen liefs A.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alena
  Ervaring met waarzegger Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met waarzegger Alena   Ervaring van Monica met waarzegger Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lexie
  Ervaring met waarzegger Lexie
  Wauw super mooi consult gehad. Echt een lieve vrouw en ze heeft mij echt positieve Vibes gegeven.




Ervaring van Raiza met waarzegger Lexie   Ervaring van Raiza met waarzegger Lexie   Ervaring van Raiza geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter wat ben jij goed zeg.
Alle voorspellingen komen gewoon uit je bent een Topper.
Hoop dat je voorspelling betreft een oude vriend van mijn man en mij uitkomt. Liefs M




Ervaring van M met waarzegger Gunter   Ervaring van M met waarzegger Gunter   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lexie
  Ervaring met waarzegger Lexie
  Toppertje ben je. Bel je snel weer.




Ervaring van Sinti met waarzegger Lexie   Ervaring van Sinti met waarzegger Lexie   Ervaring van Sinti geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John heeft een hoge zuivere fibratie, echt een engel die je verder helpt met z'n waarnemeningen en voorspellingen die echt uitkomen. M




Ervaring van M met waarzegger John   Ervaring van M met waarzegger John   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Aylin, je bent een scherpe, zuivere en lieve medium! Je voorspelling is uitgekomen. Thanks




Ervaring van M met waarzegger Aylin   Ervaring van M met waarzegger Aylin   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marieke
  Ervaring met waarzegger Marieke
  Hallo lieve marieke,heel mooie reading had kon veel plaatsen en heeft duidelijke antwoorden houd je onnodig aan de lijn en heel goed luisteren dank u marieke ik bel u nog terug .liefs A




Ervaring van Andrea  met waarzegger Marieke   Ervaring van Andrea  met waarzegger Marieke   Ervaring van Andrea geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mate
  Ervaring met waarzegger Mate
  Wow wat een mooi en fijn gesprek met jou Mate. Veel dank voor het meekijken en mooi wat u heeft kunnen doorgeven. Hopelijk tot snel!
Veel liefs, jongedame die spoedig naar Curaçao verhuist.




Ervaring van Reshma met waarzegger Mate   Ervaring van Reshma met waarzegger Mate   Ervaring van Reshma geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mate  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Madeleine
  Ervaring met waarzegger Madeleine
  Beste M,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed gaat na gesprek met je . Dank je voor alles.
Natascha.




Ervaring van Natascha met waarzegger Madeleine   Ervaring van Natascha met waarzegger Madeleine   Ervaring van Natascha geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Lieve MBR, jij hebt mij altijd goed geholpen. Je hebt het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Fay met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Fay met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Fay geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Prachtig en krachtig paragnost. Zeker een aanrader in moeilijke tijden. Het is alsof ze je voorbereidt om moedig door de hindernissen te gaan. Een heel meelevend paragnost die werkt vanuit de situatie nu naar de situatie in de toekomst. Veel liefde - Maud




Ervaring van Maud met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Maud met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Maud geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Je bent echt een topper Johan. Al jouw boodschappen zijn zo duidelijk, echt onvoorstelbaar.

Steengoed ben je.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Veronique met waarzegger Johan   Ervaring van Veronique met waarzegger Johan   Ervaring van Veronique geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met waarzegger Monique   Ervaring van Jannie met waarzegger Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Fenya
  Ervaring met waarzegger Fenya
  Fenya,
Bedankt voor de inzichten gisteren.
Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had.
Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen.
Ik bel u zeker terug.
Inge.





Ervaring van Inge met waarzegger Fenya   Ervaring van Inge met waarzegger Fenya   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Fenya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Madeleine
  Ervaring met waarzegger Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met waarzegger Madeleine   Ervaring van Marianne  met waarzegger Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Sorry Carola ik viel weg.

Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.

En dat S en ik weer verder samen gaan.

Over zijn moeder had u heel goed gezien.

Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amalia met waarzegger Carola   Ervaring van Amalia met waarzegger Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met waarzegger Lobke   Ervaring van Carine met waarzegger Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met waarzegger Donna   Ervaring van Anna met waarzegger Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met waarzegger Mina   Ervaring van Meine met waarzegger Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Madeleine
  Ervaring met waarzegger Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met waarzegger Madeleine   Ervaring van Sara met waarzegger Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tjitske
  Ervaring met waarzegger Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met waarzegger Tjitske   Ervaring van Enya met waarzegger Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roos
  Ervaring met waarzegger Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met waarzegger Roos   Ervaring van Bram met waarzegger Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met waarzegger Valentine   Ervaring van Bo met waarzegger Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Annick, zoveel dank voor je warmte oprechtheid en luisterend oor, het geeft me allemaal terug een enorme levenskracht. Bedankt voor de consulten. xx M




Ervaring van Mary met waarzegger Annick   Ervaring van Mary met waarzegger Annick   Ervaring van Mary geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met waarzegger Carola   Ervaring van Martina met waarzegger Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden