Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-breda.nl


  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst: krijg online advies van waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met waarzegger Desteny   Ervaring van R met waarzegger Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met waarzegger Desteny   Ervaring van R. met waarzegger Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegger Desteny   Ervaring van Suzanne met waarzegger Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met waarzegger Desteny   Ervaring van jarige dame met waarzegger Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Destiny heeft een perfecte omschrijving gegeven van wat er speelt in mijn relatie. Zij heeft ook de man in kwestie goed beschreven. Ongelofelijk wat zij doorkrijgt. Ik hoop dat de voorspellingen ook gaan uitkomen.
Lieve groet,
Rozenblaadje.




Ervaring van Rozenblaadje met waarzegger Desteny   Ervaring van Rozenblaadje met waarzegger Desteny   Ervaring van Rozenblaadje geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Begin januari eens overlegd over de zaak en ja, er is toch heel wat uitgekomen. Het was tijd voor een nieuwe stand van zaken en nieuwe inzichten. Bedankt hiervoor. Groetjes. T.




Ervaring van T met waarzegger Desteny   Ervaring van T met waarzegger Desteny   Ervaring van T geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny
Wat een lieve vrouw bent u en ja hoor u verspelling is uit gekomen echt zo leuk, dank u wel voor u geduld en de energie die u geeft tot snel mirjam.




Ervaring van Mirjan met waarzegger Desteny   Ervaring van Mirjan met waarzegger Desteny   Ervaring van Mirjan geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met waarzegger Desteny   Ervaring van Rianne met waarzegger Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteney is een lieve en eerlijke vrouw heb haar net gebeld om te vertellen dat de dingen die ze vorige week zei zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest.




Ervaring van E met waarzegger Desteny   Ervaring van E met waarzegger Desteny   Ervaring van E geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Hoi desteny
Bedankt voor u gerustelling van vandaag .




Ervaring van Mirjam met waarzegger Desteny   Ervaring van Mirjam met waarzegger Desteny   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met waarzegger Desteny   Ervaring van J met waarzegger Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met waarzegger Desteny   Ervaring van marion met waarzegger Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny jij bent een supervrouw, hoe goed jij kan invoelen, wowww alles klopt gewoon, jouw frequentie werkt zo snel en correct ook

Dank je wel en bel je eind vd week weer even

Fijne dag,

R.




Ervaring van R met waarzegger Desteny   Ervaring van R met waarzegger Desteny   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Alles wat Desteny zegt klopt. Ik hoef niets te zeggen. Ze komt zelf met de vragen en antwoorden. Zelfs dingen die ik diep had begraven.
.




Ervaring van Joyce met waarzegger Desteny   Ervaring van Joyce met waarzegger Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny,
Ik sprak je vanmiddag en ik zat er helemaal doorheen. Op een mum van tijd heb je me kracht gegeven om mijn negatieve gevoelens om te zetten naar positieve. Dit had ik vandaag zo nodig, dank je wel lieverd.
Dikke knuf.




Ervaring van Val met waarzegger Desteny   Ervaring van Val met waarzegger Desteny   Ervaring van Val geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met waarzegger Desteny   Ervaring van Cynthia met waarzegger Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Desteny   Ervaring van Ingrid met waarzegger Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.




Ervaring van Joukje met waarzegger Desteny   Ervaring van Joukje met waarzegger Desteny   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiŽ.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Alle vragen waren goed. Vanaf het begin tot het einde. Ik heb duidelijkheid en rust. Hele lieve mevrouw. Ik ga zeker vaker bellen echt ongelofelijk hoe goed ze alles had. Topper.




Ervaring van N met waarzegger Desteny   Ervaring van N met waarzegger Desteny   Ervaring van N geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, heb weer een mooie Reading ontvangen. Desteny is een hele lieve vrouw die alles heel zuiver ziet en alles komt ook uit. Lieve Desteny jij bent een engel. Heel veel liefs van A&R.




Ervaring van A&R met waarzegger Desteny   Ervaring van A&R met waarzegger Desteny   Ervaring van A&R geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met waarzegger Desteny   Ervaring van A.S met waarzegger Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ongelofelijk hoe scherp en precies Desteny de dingen aanvoelt en ziet. De zachte, maar vastberaden stem zorgt voor betrouwbaarheid en rust wat voorkomt dat men ondoordachte beslissingen gaat nemen. Ik ben u en uw engelen heel erg dankbaar hiervoor.
God zij met U.




Ervaring van Grace met waarzegger Desteny   Ervaring van Grace met waarzegger Desteny   Ervaring van Grace geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Topmedium, zo recht door zee en eerlijk. Voelt de situatie zeer goed aan. Nu afwachten of het uitkomt en dan is ze helemaal de beste.




Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Na een tijdje terug gecontacteerd voor een update. Nog altijd even goed.
Thierry.




Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Heel goed geholpen. Zonder dat ik wat vertel kreeg ik al antwoord.




Ervaring van Jj met waarzegger Desteny   Ervaring van Jj met waarzegger Desteny   Ervaring van Jj geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Toppertje en rustgevend. Echt een aanrader.




Ervaring van sinti met waarzegger Desteny   Ervaring van sinti met waarzegger Desteny   Ervaring van sinti geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden