Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-breda.nl


  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Breda kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst: krijg online advies van waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Dank voor de mooie inzichten tijdens je consult. Je bent een zachtaardige paragnoste.




Ervaring van Lise met waarzegger Anna   Ervaring van Lise met waarzegger Anna   Ervaring van Lise geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Bedankt Anna, ik vind jou heel sterk in het aanvoelen. Voel mij veel beter na ons gesprek.




Ervaring van Hilde  met waarzegger Anna   Ervaring van Hilde  met waarzegger Anna   Ervaring van Hilde geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Bedankt Anna voor het heldere en duidelijke gesprek. Je hebt me echt gehoord en goede raad gegeven. Ik vertrouw op mezelf en mijn eigen kracht. Het universum zal zijn werk doen tijdens de reis die gepland staat. Ik ga vanaf nu, terug naar het NU! Lieve groet.





Ervaring van Anoniem  met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Hoi Anna, ik heb je zojuist je gesproken, dank voor het delen van je wijsheid, je inzichten.
Heel fijn!




Ervaring van Inproces met waarzegger Anna   Ervaring van Inproces met waarzegger Anna   Ervaring van Inproces geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Bedankt voor de gesprekken. Date is voor morgen gepland. Je had gezegd voor het einde van de maand. Twee dagen later is helemaal top. Dank je wel lieve Anna. Lfs x




Ervaring van j met waarzegger Anna   Ervaring van j met waarzegger Anna   Ervaring van j geplaatst op 1 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Hoi Anna, heb je gebeld ivm de liefde, wat ben je lief en zacht en leuk en grappig je voelde me goed aan. Ik ga er morgen zeker van genieten bij onze 1e date. Je bent zeker een aanrader want ik ga je zeker weer bellen.
Dikke verdiende knuffels, Annick.




Ervaring van Annick met waarzegger Anna   Ervaring van Annick met waarzegger Anna   Ervaring van Annick geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna
U heeft het heel goed aangevoeld en uitgelegd .
Als het zover is kom ik zeker terug .
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita geplaatst op 19 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Wel Anna ,u hebt het zeer goed aangevoeld er niet om heen gedraaid
En hopelijk groeit hij vlug hè.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Dankjewel Anna voor je eerlijkheid, oprechtheid en mooie inzichten. Liefs Monique.




Ervaring van Monique met waarzegger Anna   Ervaring van Monique met waarzegger Anna   Ervaring van Monique geplaatst op 4 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, ik kon je niet meer bedanken.
Ik houd je op de hoogte.

Liefs Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Anna   Ervaring van Daphne met waarzegger Anna   Ervaring van Daphne geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna,
Ik vond het gesprek met jou GEWELDIG. Hier heb ik echt iets aan.
Ik heb al je woorden en adviezen (die ik ook begrijp) echt tot me genomen.
Wat een fijn mensen ben je.
Nogmaals dank.
Lieve groet,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Anna   Ervaring van Karin met waarzegger Anna   Ervaring van Karin geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Heb je net aan de lijn gehad. Je uitleg was verhelderend en zeer ondersteunend en ik wordt gesterkt door je uitleg. Mijn gevoel wordt door jou bevestigd.
Ik ga je zeker nog bellen. Je bent echt heel erg goed en gelijk to the point.
Dank hiervoor. X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, tijd was om.
Wat ben je een leuke, lieve, vrouw om mee te praten.
De positieve recensies zijn terecht.
Ik ga je zeker nog is bellen.

lieve groet, Daphne .




Ervaring van Daphne met waarzegger Anna   Ervaring van Daphne met waarzegger Anna   Ervaring van Daphne geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Thanks Anna. Je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent zo goed in wat je doet. Eerst ikke en de rest komt dan wel :).




Ervaring van Rosanne met waarzegger Anna   Ervaring van Rosanne met waarzegger Anna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Wauw. Sta helemaal perplex. Zij is zo goed.
Alles wist ze alles. Verleden heden en toekomst. Gedetailleerd.
Anna ik heb er veel gesproken maar jij steekt boven iedereen uit. Dankjewel voor deze fantastische Reading. Hoop je vaker te spreken. Snap goed dat je altijd bezet bent maar tis de moeite waard om te wachten en nog eens te proberen.
Liefs XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Sorry mijn credits waren op. Maar ontzettend bedankt voor de bevestiging.




Ervaring van E met waarzegger Anna   Ervaring van E met waarzegger Anna   Ervaring van E geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Sorry dat ik ineens wegviel. Maar bedankt voor je bevestiging. Groeten van de vrouw met de muzikant .




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Anna   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Anna   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, 14/7 gesproken betrekking job liefde en over persoon M. Die steeds in mijn kaarten boven duikte. Vond een fijne gesprek bedankt voor je mooie woorden en wijsheid. Hopelijk komt alle voorspellingen uit. Streven is job en goed thuis komen enz.Kon je niet bedanken credits waren op. Bij deze wil ik bedanken en hoop je snel te spreken als er veranderingen komen maar de lot is aan boven. Hoe je dat zei.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, hartelijk bedankt voor het mooie consult. Je hebt me inzichten gegeven en kracht om door te gaan. Ik bel je zeker terug.

Mieke.




Ervaring van mieke met waarzegger Anna   Ervaring van mieke met waarzegger Anna   Ervaring van mieke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna wat ben je goed. Ge heeft mij heel goed aangevoeld en geholpen, ik bel je zeker nog.




Ervaring van Angel met waarzegger Anna   Ervaring van Angel met waarzegger Anna   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, vandaag je verschillende keren aan de lijn gehad. ongeloofelijk wat jij kan. Geen woorden voor. Je hebt me veel duidelijkheid gegeven, maar ook veel moed en hoop. Ik ben nog steeds sprakeloos over hoe correct je mensen en situaties kan invoelen zonder enige uitleg vooraf. Ik zou een consult met jou aan iedereen willen cadeau doen in 2019, de wereld zou er een heel stuk mooier en oprechter van worden. Dank je wel.
Ik bel je ongetwijfeld nog eens.

Veel liefs en fijn eindejaar.
E x.




Ervaring van E met waarzegger Anna   Ervaring van E met waarzegger Anna   Ervaring van E geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, wat ben ik opgeknapt van jouw helderheid. Voelde me werkelijk lichter en kan er nu anders naar kijken. Kom weer terug bij je hoor. Dank en Kus.




Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegger Anna   Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegger Anna   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  WAT EEN TOPPER. Ze wist zoveelllllll te vertellen over mijn liefdesleven. Ging echt in DETAIL zonder veel te vragen. Ze is het ECHT waard. Kom vaker online, je bent echt een aanwinst hier. TOP.




Ervaring van Nunu met waarzegger Anna   Ervaring van Nunu met waarzegger Anna   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  WAT EEN TOPPER. Ze wist zoveelllllll te vertellen over mijn liefdesleven. Ging echt in DETAIL zonder veel te vragen. Ze is het ECHT waard. Kom vaker online, je bent echt een aanwinst hier. TOP.




Ervaring van Nunu met waarzegger Anna   Ervaring van Nunu met waarzegger Anna   Ervaring van Nunu geplaatst op 24 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Super consult gehad van Anna.




Ervaring van M met waarzegger Anna   Ervaring van M met waarzegger Anna   Ervaring van M geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Bedankt Anna voor jouw adviezen . Je ziet alles goed, precies zoals het is. Ik kan hier verder mee.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Bedankt voor het fijne gesprek. en de bevestiging. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Anna   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Anna   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  dank je wel voor het luisterend oor en de bemoedigende woorden. we kunnen er weer even tegenaan. xx.




Ervaring van sophie met waarzegger Anna   Ervaring van sophie met waarzegger Anna   Ervaring van sophie geplaatst op 27 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Veel dank voor de zeer juiste, eerlijke en toch opbeurende analyse van mijn geval. Ik weet weer wat mij te doen staat, binnenkort.




Ervaring van Een beller met waarzegger Anna   Ervaring van Een beller met waarzegger Anna   Ervaring van Een beller geplaatst op 30 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  bedankt voor de treffende analyse. -ik wacht.




Ervaring van Danielle met waarzegger Anna   Ervaring van Danielle met waarzegger Anna   Ervaring van Danielle geplaatst op 11 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  klopte wat u allemaal zei over mij en mn ex. Waarheid is niet altijd leuk,maar leven gaat verder. ik hou u op de hoogte als aan het eind van de zomer uw voorspelling uitkomt.




Ervaring van s met waarzegger Anna   Ervaring van s met waarzegger Anna   Ervaring van s geplaatst op 21 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden